COPENHAGEN WHEEL BRUGERVEJLEDNING
Denne brugervejledning indeholder vigtige sikkerhedsretningslinjer og opsætningsprocedurer, håndtering og vedligeholdelse, genbrug af hardware og lovgivningsmæssige oplysninger. For at hente den seneste version af denne brugervejledning gå til Superpedestrians supportcenter på: superpedestrian.com/support. En udskrevet version er tilgængelig ved skriftlig anmodning til: 84 Hamilton St., Cambridge, MA 02139 USA.
De følgende symboler bruges i denne brugervejledning: ADVARSEL Hvis advarslen ikke er taget til efterretning, kan det resultere i død eller alvorlige skader. FORSIGTIG Hvis forbehold ikke tages, kan det resultere i mindre eller moderate skader. BEMÆRK Hvis bemærkningen ikke er taget til efterretning, kan det resultere i andre hændelser end personskade, såsom fare for Wheel’en, cyklen eller anden ejendom. Herfra vil disse symboler blive brugt uden yderligere forklaringer. De vil altid relatere til det indhold eller den advarsel, de står ved siden af. Læs omhyggeligt alle instruktioner og sikkerhedsoplysninger inden du monterer din Copenhagen Wheel. Hvis disse instruktioner ikke følges, kan det resultere i elektrisk stød, ildebrand eller anden skade på dig eller skade på din cykel, Wheel’en eller anden ejendom. Gem denne vejledning et sikkert sted til fremtidig brug.
Indhold 1
Sikkerhed under cykling
p. 4
2
Hvordan din Wheel virker
6
3
Montering og opsætning
10
4
Enkelt-gear opsætning
12
5
Multi-gear opsætning
20
6
Brug din Wheel
28
7
Håndtering og transport
32
8
Brug, opbevaring og rengøring
34
9
Vedligeholdelse og modifikation
37
10 Indbygget batteri og opladning
42
11 Fejlfinding og hjælp
45
12 Andre oplysninger
47
AFSNIT 1
4
Sikkerhed under cykling Før din første tur
Før enhver tur
Når Copenhagen Wheel er monteret, skal du altid aktivere dine bremser på din cykel, inden du sætter din fod på pedalen. Motoren begynder at assistere øjeblikkeligt, når du træder på pedalen. Assistancen kan være uvant og kan føre til at skade eller ulykker i trafikken. Sørg for at gøre dig bekendt med din Copenhagen Wheel i sikre omgivelser på afstand af trafik.
For en sikker tur på enhver cykel er det vigtigt, at cyklen er velholdt og i god stand. Sørg for at inspicere din Copenhagen Wheel og cykel inden hver tur ved at udføre følgende tjek:
Slå IKKE din Wheel til, før den er korrekt monteret på din cykel.
• Tjek dit dæktryk og pump til det anbefalede tryk, der står på siden af dækket, hvis nødvendigt. • Tjek både Copenhagen Wheel og forhjulet for løse eger, møtrikker eller anden skade. • Tjek dine bremser, og sørg for at de virker korrekt, før du sætter dig på cyklen. • Tjek, at Copenhagen Wheels momentarm er sikret til stellet og i god stand. • Tjek fælgbremsens overflade for slid. Fælge bliver slidt med brug, og fælgesvigt kan resultere i alvorlige skader eller død.
5
Sikkerhed under cykling
• Udfør alle før-tur-tjek, der står i din cykels originale brugervejledning.
• Følg altid generelle sikkerhedsretningslinjer, og brug passende håndtegn, når du er i trafikken.
Enhver form for sprække, ridse eller ændring af farve på stressudsatte områder kan indikere, at komponenten ikke længere fungere og bør udskiftes. Hvis du opdager indikationer på dette på din cykel eller Copenhagen Wheel’en, skal du høre op med at cykle og få det inspiceret hos vores servicepartnere hos en Superpedestrian Hub (superpedestrian.com/partners/ locator) og reparere hvis nødvendigt.
• Hold altid begge hænder på styret, når du cykler.
Mens du cykler Mens du cykler, uanset om den er udstyret med en Copenhagen Wheel eller ej, er det vigtigt at følge generelle sikkershedsretningslinjer: • Brug altid cykelhjelm, når du cykler. I nogle retskredse er brugen af cykelhjelm påkrævet ved lov. • Brug ikke mobile elektroniske enheder, mens du cykler. Hold din opmærksomhed rettet mod trafikken til enhver tid. • Følg alle gældende lokale trafikregler. • Hav in mente, at andre cyklister, fodgængere og motorkøretøjer måske undervurderer hastigheden af din eldrevne cykel.
• Vær forsigtig, når du cykler i dårligt vejr eller om natten. Bremseafstandene kan forlænges i vådt føre. • Brug sikkerhedslys og reflekser til enhver tid. I nogle retskredse er det påkrævet ved lov. • Brug ikke cyklen, når du er påvirket af medicin, stoffer eller alkohol, for at garantere sikkerheden af andre i trafikken.
AFSNIT 2
6
Hvordan din Wheel virker Copenhagen Wheel’en vil hurtigt og let transformere din cykel til en smart elektrisk hybrid. Men hvordan gør den det? Magi? Genmodificerede hamstere, der løber i flok? Altså ... nej. Men vi mener, at den egentlige teknologi er endnu sejere. Vi vil forklare dig det: Din Wheel indeholder en motor, et batteri, adskillige sensorer, Bluetooth®-forbindelse og et indlejret kontrolsystem. Den reagerer på, hvordan du træder i pedalerne, og integrerer gnidningsfrit med dine bevægelser, hvilket giver dig et skub, når du har brug for det uden at bruge et gashåndtag. Den får bakker til at blive flade og distancer mindskes, så du kan cykle hurtigere, længere og lettere.
Når du træder i pedalerne opfanger Wheel’en dine bevægelser og, ved at bruge de indlejrede kontrolalgoritmer, udregner hvor meget assistance, der skal gives. Når du træder hårdere, som du gør op ad bakke, skubber Wheel’en med stærkere fremdrift. Når du forbinder Wheel’en med Wheel-appen, kan du variere niveauet af drivassistance - en hjælpsom egenskab, som vi vender tilbage til lidt senere. Før du prøver Wheel’en, skal du montere den sikkert på din cykel.
7
Hvordan din Wheel virker
Li-ion batteri Kontrolsystem med Bluetooth® Elmotor Sensorer
8
Hvordan din Wheel virker
Mød din Wheel DRIVSIDE
IKKE-DRIVSIDE
1 2
3
9
Hvordan din Wheel virker
KONTROLPLADE (ZOOM)
TEGNFORKLARING
8
6
7
4
5
1
Fælge med dæk og slange
2
Copenhagen Wheel Hub
3
Tilpassede eger
4
Opladerindgang
5
Status-LED’er
6
Justerbar momentarm
7
Tænd/sluk-kontakt
8
Aksel
VÆRKTØJ
Dropout-afstandsstykker (kun enkelt-gear)
Akselmøtrikker
Værktøj
Metalstropper (to størrelser) med gummibeskyttere
AC-omformer (landespecifik)
Batterioplader
AFSNIT 3
10
Montering og opsætning Generel montering Enhver montering vil være forskellig afhængig af din cykels mærke og model. Instruktionerne i denne brugervejledning og på vores supporthjemmeside (superpedestrian.com/support) er kun generelle retningslinjer og er ment til at blive brugt af cykelsmede og de, der besidder lignende værktøj, evner og teknisk forståelser for cykler. Vi ved, at ikke alle er cykeltroldmænd, så vi har indgået partnerskab med førsteklasses, lokale cykelsmede for at hjælpe dig med denne monteringsproces og fremtidig servicering, som du kan få brug for. Vi kalder dem Superpedestrian Hubs, og du kan finde den nærmeste på superpedestrian.com/locator. Slå IKKE din Wheel til, før den er korrekt monteret på en cykel.
Vi anbefaler på det kraftigste, at Copenhagen Wheel’en bliver professionelt monteret af en Superpedestrian Hub. For at montere din Copenhagen Wheel sikkert på din cykel, skal du være tryg ved at udføre avanceret cykelvedligeholdelse og -reparationer, inklusive, men ikke begrænset til: justere dine bremser, justere kædespænding eller gearskifter, fjerne og skifte baghjul, installere hardware, tjekke ege-integritet og -spænding og tjekke og justere dæktryk. Vi anbefaler at bruge passende værktøj såsom momentnøgle for at spænde skruer til de anbefalede møtrikker. Momentarmen er en integreret det af Copenhagen Wheel’en. Hvis momentarmen ikke bliver sat til stellet eller bliver forkert monteret, kan det resultere i skade på cyklisten eller skade på cyklen eller Copenhagen Wheel’en.
Montering og opsætning
Vi anbefaler udelukkende montering og brug på cykler, der imødekommer alle juridisk gældende standarder inklusive Consumer Product Safety Commission Standards (findes i CFR del 1512) EN14764 og/eller ISO 4210:2014. Hvis du ikke kan udføre monteringen og opsætningen selv og ikke har en Superpedestrian Hub tæt på, kan du tage disse instruktioner til din lokal cykelsmed for at få Copenhagen Wheel professionelt installeret. Hvis du planlægger at montere Wheel’en selv, så følg venligst instruktionerne for enkeltgear- eller multigearcykler i hhv. afsnit 4 og 5. Hvis du har spørgsmål til montering eller cykelkompatibilitet, så kontakt os på superpedestrian.com/support.
11
AFSNIT 4
Enkelt-gear opsætning Dette er en generel vejledning til montering af din Copenhagen Wheel på en enkelt-gearscykel, men alle cykler er forskellige. Disse instruktioner antager, at du har den nødvendige viden, evner og værktøj til at montere Copenhagen Wheel’en. Hvis du har brug for flere oplysninger, kan du gå til superpedestrian.com/support eller kontakte din nærmeste Superpedestrian Hub. Gå til superpedestrian.com/support for flere oplysninger om hvordan Copenhagen Wheel’en monteres ved at bruge et cykelstativ. Se afsnit 5 for multi-gear opsætning.
12
13
Enkelt-gear opsætning
1 Vend din cykel på hovedet. Til denne monteringsvejledning antager vi, at du ved, hvordan du fjerner dit nuværende hjul på din cykel, så start venligst med det. Vend din cykel, så den hviler på styret og sædet.
Rør ikke ved hydraulisk bremsearm (hvis cyklen har), mens cyklen vender på hovedet, eller mens hjulet fjernes. De følgende diagrammer (4-10) viser cyklen vendt på hovedet (set oppefra).
2 Sørg for, at afbryderen er SLUKKET (0) på din Copenhagen Wheel.
3
Fjern akselmøtrikkerne på begge sider af akslen.
14
Enkelt-gear opsætning
4 Tilføj afstandsstykkerne til akslen. Til 130-135 mm dropoutafstand placeres et akselafstandsstykke på hver side af navet. Afstandsstykker er ikke påkrævede til 120 mm dropout.
B Hvil kæden på akslen mellem tandhjulet og Copenhagen Wheel’en for at forhindre den i at være i vejen.
5 A
Flyt Wheel’en ind i stellet. Sørg for, at dropouter er rene og fri for snavs.
C Indsæt Copenhagen Wheel’en mellem stellets bagerste dropouter, og indsæt dens aksel i dropouterne.
15
Enkelt-gear opsætning
D Placer kæden på tandhjulet, og sørg for at Wheel’en er sikret.
6 Skru akselmøtrikkerne løst på. Eller håndfæstn akselmøtrikkerne på hver side.
7
B Vælg den passende størrelse metalstrop (inkluderet i kassen) til din baggaffel. Brug den mindste størrelse, der passer.
Sæt momentarmen på stellet. Roter momentarmen, indtil den hviler på undersiden af baggaflen. A
16
Enkelt-gear opsætning
C Vikl metalstroppen rundt om baggaflen således, at skruen er ovenpå undersiden af stellet og peger udad (mod dig), som vist. Indsæt enden af stroppen i fastgørelsesskruen.
D Sæt metalstroppen på momentarmen, og fastgør den i fordybningen. Drej skruen med en skruetrækker for at stramme stroppen. Spænd ikke helt.
8 Afret Wheel’en. Roter pedalerne fremad, som om du cykler, og sørg for at Wheel’en er centreret. Juster hvis nødvendigt.
Juster og spænd metalstroppen. Sørg for, at skruen er positioneret i fordybningen og er vinkelret til navet. Spænd stroppen stramt (6-8 Nm)
9
A
Enkelt-gear opsætning
B
Sæt en gummibeskytter på enden af metalstroppen.
10
Spænd møtrikker på aksel og momentarm. Spænd akselmøtrikkerne på begge sider sikkert (30-44 Nm) ved at bruge en 15 mm momentnøgle. A
17
C Sørg for, at der INGEN kontakt er mellem metalstroppen og Wheel-navet. Hvis der er kontakt, så juster Wheel’en i dropouterne.
B Spænd momentarmmøtrikken sikkert (30-44 Nm) ved at bruge en 22 mm momentnøgle.
18
Enkelt-gear opsætning
11 Vend din cykel rigtigt. Pas på, når du vender cyklen om, da Copenhagen Wheel tilføjer yderligere vægt til bagenden af din cykel.
12 Sørg for, at momentarmen er monteret korrekt på baggaflen.
13 Genjuster din bremser. Sørg altid for, at dine bremser virker korrekt, før du bruger cyklen.
14 Pump dit dæk. Pump dit dæk til det anbefalede tryk, der er vist på siden af dækket. Pump det ikke for hårdt.
Enkelt-gear opsætning
Eftermonteringstjek Sørg for, at du eller din cykelsmed udfører følgende tjek, når du har færdiggjort monteringen og før din første tur: Sørg for, at momentarmen er monteret korrekt på baggaflen. Tjek, at både for- og bagbremser er justerede og funger korrekt. Tjek kædespænding, og juster hvis nødvendigt. Tjek egeintegration og spænding. Tjek dæktryk, og pump hvis nødvendigt. Tjek sadel, styr og hjul for korrekt og sikker montering. Tjek hurtigudløsninger (hvis der er nogen) for sikker og korrekt lukning. Sørg for, at der ikke er nogen kontakt mellem stellet og nogen dele af Wheel’ens røde nav.
19
AFSNIT 5
Multi-gear opsætning Dette er en generel vejledning til montering af din Copenhagen Wheel på en multi-gearscykel, men alle cykler er forskellige. Disse instruktioner antager, at du har den nødvendige viden, evner og værktøj til at montere Copenhagen Wheel’en. Hvis du har brug for flere oplysninger, kan du gå til superpedestrian.com/support eller kontakte din nærmeste Superpedestrian Hub. Gå til superpedestrian.com/support for flere oplysninger om hvordan Copenhagen Wheel’en monteres ved at bruge et cykelstativ. Se afsnit 4 for enkelt-gear opsætning.
20
21
Multi-gear opsætning
1 Vend din cykel på hovedet. Til denne monteringsvejledning antager vi, at du ved, hvordan du fjerner dit nuværende hjul på din cykel, så start venligst med det. Vend din cykel, så den hviler på styret og sædet.
Rør ikke ved hydraulisk bremsearm (hvis cyklen har), mens cyklen vender på hovedet, eller mens hjulet fjernes. De følgende diagrammer (4-10) viser cyklen vendt på hovedet (set oppefra).
2 Sørg for, at afbryderen er SLUKKET (0) på din Copenhagen Wheel.
3
Fjern akselmøtrikkerne på begge sider af akslen.
22
Multi-gear opsætning
4 A
Flyt Wheel’en ind i stellet. Sørg for, at dropouter er rene og fri for snavs.
C Placer kæden over det mindste tandhjul, og sæt Copenhagen Wheel’en ind mellem stellets bagerste dropouter.
B Hold gearskifteren tilbage med dine fingre og tommeltot for at forhindre den i at være i vejen.
D Indsæt akslen i dropouterne, og sørg for at Wheel’en er sikret. Sæt langsomt gearskifteren tilbage på plads.
23
Multi-gear opsætning
5 Skru akselmøtrikkerne løst på. Eller håndfæstn akselmøtrikkerne på hver side.
6
Sæt momentarmen på stellet. Roter momentarmen, indtil den hviler på undersiden af baggaflen. A
B Vælg den passende størrelse metalstrop (inkluderet i kassen) til din baggaffel. Brug den mindste størrelse, der passer.
24
Multi-gear opsætning
C Vikl metalstroppen rundt om baggaflen således, at skruen er ovenpå undersiden af stellet og peger udad (mod dig), som vist. Indsæt enden af stroppen i fastgørelsesskruen.
D Sæt metalstroppen på momentarmen, og fastgør den i fordybningen. Drej skruen med en skruetrækker for at stramme stroppen. Spænd ikke helt.
7 Ret Wheel’en. Sørg for, at Wheel’en er centreret ved at rotere pedalerne fremad som om du cykler. Juster hvis nødvendigt.
Juster og spænd metalstroppen. Sørg for, at skruen er positioneret i fordybningen og er vinkelret til navet. Spænd stroppen stramt (6-8 Nm)
8
A
Multi-gear opsætning
B
Sæt en gummibeskytter på enden af metalstroppen.
9
pænd møtrikker på aksel og momentarm. Spænd akselmøtrikkerne på begge sider sikkert (30-44 Nm) ved at bruge en 15 mm momentnøgle. A
25
C Sørg for, at der ingen kontakt er mellem metalstroppen og Wheel-navet. Hvis der er kontakt, så juster Wheel’en i dropouterne.
B Spænd momentarmmøtrikken sikkert (30-44 Nm) ved at bruge en 22 mm momentnøgle.
26
Multi-gear opsætning
10 Vend din cykel rigtigt. Pas på, når du vender cyklen om, da Copenhagen Wheel tilføjer yderligere vægt til bagenden af din cykel.
12
Genjuster bremsere og gearskifter. Sørg altid for, at dine bremser og gear virker korrekt, før du bruger cyklen.
11 Sørg for, at momentarmen er monteret korrekt på baggaflen.
13 Pump dit dæk. Pump dit dæk til det anbefalede tryk, der er vist på siden af dækket. Pump det ikke for hårdt.
Multi-gear opsætning
Eftermonteringstjek Sørg for, at du eller din cykelsmed udfører følgende tjek, når du har færdiggjort monteringen og før din første tur: Sørg for, at momentarmen er monteret korrekt på baggaflen. Tjek, at både for- og bagbremser er justerede og funger korrekt. Tjek gearskifterens grænser, og juster hvis nødvendigt. Tjek egeintegration og spænding. Tjek dæktryk, og pump hvis nødvendigt. Tjek sadel, styr og hjul for korrekt og sikker montering. Tjek hurtigudløsninger (hvis der er nogen) for sikker og korrekt lukning. Sørg for, at der ikke er nogen kontakt mellem stellet og nogen dele af Wheel’ens røde nav.
27
AFSNIT 6
28
Brug din Wheel Oplad din Wheel Din Copenhagen Wheel indeholder et genopladeligt batteri og en batterioplader medfølger.
Løft låget og indsæt det runde opladerstik i opladerindgangen. Det skulle klikke på plads. Du kan bruge magneten i opladerstik til at åbne låget til opladerindgangen.
For sikker forsendelse har vi sendt din Copenhagen Wheel med et delvist opladet batteri.
Batteriet kan ikke fjernes. Brug kun den medfølgende oplader.
Sørg for at oplade din Wheel helt før den første tur for at opnå den bedste præstation og distance. Sæt AC-ledningen til opladerblokken og sæt AC-ledningen i væggen. Den modsatte ende med det runde opladerstik sættes direkte i opladerindgangen i Wheel-navet. Denne sidder under låget til opladerindgangen under akslen.
29
brug din wheel
Erklær dit ejerskab Nu, hvor din Wheel er monteret på din cykel og den oplader, er det tid til at gør det til din. Ved at erklære ejeskab beskytter du din Wheel fra uautoriseret brug, og det gør det muligt for dig at optage dine ture og andre cykel-statistikker. For at gøre dette skal du trådløst forbinde din Wheel til din smartphone: • If you haven’t done so already, download the Wheel app from google PlayTM or the App StoreSM.. • Fjern sikkerhedsmærkatet, og drej Wheel’ens kontakt til TÆNDT (I).
Når du har tændt for Wheel’en, vil du se nogle LED’er lyse op omkring opladerindgangen. Dette er hurtige indikatorer af Wheel’ens batteriniveau og -status. Når alle fem LED’er er tændt, er den fuldt opladt. Andre statusvarsler, såsom om din Wheel er i dvale eller vågen, vil indikeres ved, at LED’erne blinker. Se afsnit 10 for flere oplysninger. • Sørg for, at Bluetooth® er slået til på din mobilenhed. • Åbn appen og følg instruktionerne for at oprette en Superpedestrian-konto og erklære ejerskab af din nye Copenhagen Wheel. Bemærk: Du skal bruge en gyldig e-mailadresse for at afslutte denne proces. • Når din Wheel er blevet tilføjet til din konto, vil appen automatisk lede efter firmware-opdateringer til Wheel’en og bede dig om at opdatere hvis nødvendigt.
5
1
Når den er parret med Copenhagen Wheel’en, vil din smartphone bliver dens ”nøgle”. Du skal bruge den til at slå assistance til, dele din Wheel med dine venner og få mest ud af din cykeloplevelse. Sørg for at udforske appen og forstå dens funktioner, mens din Wheel oplader.
30
brug din wheel
Din første tur og Wheel-opsætning Nu da din Wheel er monteret og opladet, er det tid til at komme ud på vejen. Wheel’en er udstyret med flere sensorer, der reagerer på dig, din cykel og dine cykelforhold. Din første tur er afgørende i forhold til at lære din Wheel om din krop og din cykel. Du vil ikke modtage assistance, før opsætningen er gennemført. Tænd din Wheel, forbind til Wheel-appen, og udfør så de følgende trin på et sikkert område på afstand af trafik: 1
Tag din hjelm på, og begynd at cykle normalt.
2
Når du har opnået en komfortabel fart, skal du træde baglæns rundt i pedalerne.
3
Fortsæt med at træde baglæns, indtil du har gennemført 3-4 omgange på pedalerne. Du kan muligvis føle, at Wheel’ens elektroniske bremser aktiveres.
Det var det! Når opsætningen er gennemført, vil din Wheels assistance slå til, når du træder fremad i pedalerne igen. Vær sikker og nyd turen!
Cykelfunktioner Wheel-appen lader dig variere niveauet af assistance, du får fra Wheel’en. Hver ”cyklefunktion” giver dig assistance eller modstand ved at mærke, hvordan du træder i pedalerne. Før du cykler, eller mens du er sikkert stoppet, kan du let skifte mellem funktionerne for at personliggøre din cykeloplevelse.
31
brug din wheel
Elektronisk bremseassistance
Forbind med din Wheel
Træd kort baglæns i pedalerne for at aktivere Wheel’ens elektroniske bremsefunktion. I stedet for at bruge motoren til at drive dig fremad, vil Wheel’en bruge den til at hjælpe dig med at sænke farten. Samtidig vil den genvinde energi til hjælp til opladning af batteriet. På denne måde vil røde lys og bakker blive forvandlet til muligheder for at udvide din distance.
Copenhagen Wheel er til mere end blot at få dig fra A til B på en let og hurtig måde. Den er også en mulighed for at finde sjove måder at udforske din by på. Wheelappen er designet til at gøre disse forbindelser til virkelighed samtidig med at supportere og forhøje din cykeloplevelse.
Elektronisk bremsning fungerer ikke, når batteriet er fuldt opladet, eller når det er for koldt. Denne funktion er ikke tiltænkt at skulle erstatte din cykels eksisterende bremser og bør ikke bruges i nødstilfælde. Når du har brug for et hurtigt stop, skal du sørge for at bruge din cykels bremser.
Når den er forbundet med Wheel-appen, kan Copenhagen Wheel bruge dens interne sensorer til at spore personlige statistikker, inklusive hvordan du træder i pedalerne, kraft- og momentstatistikker, trippe ruter, distance tilbagelagt og højdemåling. Du kan gennemgå, sammenligne og dele disse oplysninger med venner på appen. En god ting ved at blive en Superpedestrian er din nye evne til at forbedre din by ved anonymt at dele data med et større fællesskab af cyklister. For at hjælpe dig med det, vil appen fortsat udvikle sig sammen med din Wheel. Vi har beskrevet brugen af dine oplysninger i slutbrugerlicensaftalen og vores fortrolighedspolitik, der er udgivet på superpedestrian.com/legal.
AFSNIT 7
32
Håndtering og transport Korrekt håndtering Da Copenhagen Wheel’en er designet til brug under normale cykelforhold, er det et elektromekanisk stykke udstyr, der skal bruges som tiltænkt. Den indeholder sensitive elektroniske komponenter og højdrevent batteri. Copenhagen Wheel’en kan blive skadet hvis tabt, brændt, punkteret eller knust. Skil ikke navet i Copenhagen Wheel’en ad, og forsøg ikke at reparere det selv. Ved at skille navet i Copenhagen Wheel’en ad kan du skade det eller dig selv eller andre. Brug ikke en skadet Copenhagen Wheel på din cykel, såsom en, der har været involveret i en ulykke, da det kan forårsage skade på dig selv eller andre. Hvis navet i Copenhagen Wheel’en bliver skadet, SÅ kontakt Superpedestrian eller besøg en Superpedestrian Hub, inden du bruger den igen.
Hvis du observerer en lækage, raslen, bule, revne eller separation i nav-skallen eller manglende skruer, skal du ØJEBLIKKELIGT HØRE OP MED BRUG og kontakte Superpedestrian på superpedestrian. com/support.
Transportering af din Copenhagen Wheel Det er vigtigt, at du sørger for at cykelstativet til din bil er passende for den øgede vægt på bagenden af din cykel forårsaget af Copenhagen Wheel’en. Et inkompatibelt cykelstativ kan skade Copenhagen Wheel’en og/eller din cykel eller bil. Ved lufttransport er det vigtigt at forstå, at et litiumion-batteri er klassificeret som farligt gods og SKAL transporteres af en kvalificeret udbyder. Tjek altid med dit rejseselskab, før du rejser med Copenhagen Wheel’en på kommercielle passagerfly. Se IATAhjemmesiden for flere oplysninger om forsendelse af litium-batterier.
Håndtering og transport
Når du sender Copenhagen Wheel’en, skal du bruge den originale emballage eller købe en godkendt erstatningsemballage for Superpedestrian. Forsendelsesdele med litium-ion-batterier såsom Copenhagen Wheel er underlagt strenge regler. Besøg superpedestrian.com/support for flere detaljerede forsendelsesinstruktioner.
Transportering For at forhindre skade skal du altid dreje Copenhagen Wheel’ens kontakt til SLUKKET (0)-positionen, før du løfter Copenhagen Wheel’en. Hvis Copenhagen Wheel’en ikke er slukket, mens den løftes OG pedalen bevæges fremad, vil motoren aktiveres og Wheel’en dreje rundt. Alt mellem egerne (f.eks. hår, tøj, fingre osv.) kan fanges i Wheel’en og forårsage skade. Husk på, at Copenhagen Wheel’en vejer mere end et almindeligt cykelhjul. Husk at tage forbehold for dette, og vær forsigtig ved løft; især når Wheel’en er monteret på din cykel.
33
AFSNIT 8
34
Brug, opbevaring og rengøring Anvendelsesmiljø Anvendelse eller opbevaring af Copenhagen Wheel’en uden for disse grænseværdier kan påvirke præstation: Anvendelsestemperaturer -10 til 45 °C
Anbefalet terræn Copenhagen Wheel’en er designet til brug i byområder, og det er ikke anbefalet at bruge den i terræn. Cykling i et råt terræn eller på ikke-cementerede stier kan lægge unødvendigt pres på Wheel’en og potentielt forårsage skade på Copenhagen Wheel’en eller skade cyklisten.
Opbevaringstemperaturer -20 til 55 °C
Vand, dårligt vejr og våde områder
Opladningstemperaturer 0 til 40 °C
Da Copenhagen Wheel’en er testet til en IPX4bedømmelse, er bedste praksis at beskytte den fra unødvendig fugt og vådt vejr.
Relativ luftfugtighed 5% til 90% (ikke-kondenserende) For at beskytte batteriet virker elektronisk bremsning og regenerering ikke, når batteritemperaturen er under 0 °C eller over 40 °C.
Kør ikke igennem vandpytter med vilje. Vi anbefaler, at du tager Copenhagen Wheel’en indendørs i dårligt vejr
35
Brug, opbevaring og rengøring
Copenhagen Wheel’en er IKKE vandtæt. NEDSÆNK IKKE Copenhagen Wheel’en i nogen form for væske.
Magnetiske materialer Momentsensoren indvendigt i Wheel’en er følsomt over for eksterne magnetiske felter. Udsættelse til magnetiske felter kan ændre kalibreringen af sensoren og potentielt gøre Wheel’en ubrugelig eller muligvis forårsage permanent skade til sensoren. Placer aldrig magneter eller magnetiske felter på eller tæt på Wheel’en, særligt ved akslen, kæden eller kassetten. Sæt ikke den magnetiske oplader andre steder end i opladerindgangen.
Medicinske forhold Hvis du har medicinske forhold, du mener kan påvirkes af Copenhagen Wheel’en eller brug af Copenhagen Wheel’en, skal du konsultere din læge inden brug af Copenhagen Wheel’en. Alle cyklister skal fysisk og mentalt være i stand til at køre på en cykel.
Anbefalet minimumsalder Ingen person under 16 år bør køre en cykel med Copenhagen Wheel’en. Vær altid opmærksom på alle regionale, statslige og lokale love. Hvis du er usikker på love og regler i din region, skal du kontakte lokale myndigheder. Anbefalet maksimal vægt Den samlede vægt af cyklist, last og cykel må ikke overstige 150 kg.
Opbevaring af Copenhagen Wheel’en Hvis du skal opbevare Copenhagen Wheel’en i en længere periode, skal den holdes på et koldt, tørt sted (ideelt 20 til 25 °C), og opbevar Copenhagen Wheel’en med 40 til 60 % opladet batteri. Copenhagen Wheel’en skal altid opbevares med kontakten i SLUKKET (0)-position og opladeren frakoblet. Oplad batteriet til 50 % mindst én gang hver sjette måned for at vedholde batteriets sundhed. Sørg for at tage Copenhagen Wheel ’en indendørs for opbevaring i længere perioder (f.eks. om vinteren). Opbevar aldrig Copenhagen Wheel’en i temperaturer under -20 °C eller over 55 °C. Opbevaring af batteriet udenfor disse grænseværdier kan forårsage, at batteriet stopper med at fungere eller signifikant reducere dets kapacitet.
Brug, opbevaring og rengøring
Gå til superpedestrian.com/support for flere oplysninger om opbevaring i længere perioder.
Rengøring af Copenhagen Wheel’en Når du rengør Copenhagen Wheel-navet skal du sikre, at batteriopladeren er frakoblet, at kontakten er drejet til SLUKKET (0)-positionen, og at låget til opladerindgangen er på plads. Navet er bedømt til IPX4, men vi anbefaler, at du tørrer Wheel’en af med en ren klud, når den bliver beskidt fremfor at skylle den. Undgå at få fugt i nogen åbning. Brug ikke aerosoldåser, opløsnings- eller slibemidler, der kan beskadige overfladen. Undgå at bruge skrabere af metal eller hård plastik. Brug aldrig en højtryksrenser til at rengøre Copenhagen Wheel’en.
36
AFSNIT 9
37
Vedligeholdelse og modifikation Korrekt vedligeholdelse Tjek dæktryk og egeintegritet før hver tur. Vi anbefaler kraftigt at tjekke spændingen på egerne på Copenhagen Wheel’en såvel som momentet på begge akselmøtrikker efter de første 160 km. Den anbefalede spænding og momentværdi kan findes på superpedestrian.com/support. Hvis du ikke ved, hvordan du skal tjekke spænding eller moment, anbefaler vi at gå til en autoriseret Superpedestrian Hub. Vi anbefaler, at Copenhagen Wheel’en bliver tjekker for egespænding og akselmøtrikmoment en gang hver sjette måned eller efter 1.300 km (hvad end der kommer først) og, hvis nødvendigt, bliver behørigt serviceret. Det er afgørende at holde Copenhagen Wheel’en passende spændt og afrettet for en sikker og behagelig tur.
Sørg for at opretholde korrekt dæktryk til enhver tid (som indikeret på siden af dækket). Ydermere er vedligeholdelse af en ren og velsmurt drivkæde bedste praksis for alle cykler. Hvis du ser ophobning af skidt på din Copenhagen Wheel eller andre dele af din cykel, er rengøring anbefalet som beskrevet i den forrige sektion. Til tider vil du muligvis blive instrueret i at opdatere firmware trådløst via Wheel-appen. Bemærk, at tilføjelsen af Copenhagen Wheel’en til din cykel kan forøge slid på nogle komponenter i sammenligning med cykler uden motorkraft, særligt på bremserne og dæk.
38
Vedligeholdelse og modifikation
Modifikation
Løbende vedligeholdelse
Drej ALTID Copenhagen Wheels kontakt til SLUKKET (0)-positionen når den ikke er monteret eller monteret men væk fra jorden (dvs. i et cykelstativ eller vendt på hovedet), og når der foretages vedligeholdelse eller modifikationer på din cykel.
For at garantere fortsat sikker funktion og toppræstation af din cykel, skal den holdes ren, smøres og serviceres rutinemæssigt (cirka hver sjette måned). Hvor meget af denne service og vedligeholdelse du selv kan foretage, vil afhænge af dine evner og erfaring, og om hvorvidt du har adgang til det nødvendige værktøj.
Kun Superpedestrian bør genbygge eller skifte interne komponenter på Copenhagen Wheel’en. Ethvert uautoriseret indgreb eller modifikation på Copenhagen Wheel’en inklusive ændring af fælge eller kassetter vil ugyldiggøre garantien. Komponenterne i Copenhagen Wheel’en der kan blive skiftet af brugeren selv inkluderer dækket, slangen og metalstroppen. Alle andre komponenter bør skiftes af Superpedestrian eller en Superpedestrian Hub. Detaljerede oplysninger om skiftning af dæk og slanger findes på vores supportcenter på superpedestrian.com/ support.
Hvis du nærer tvivl om din evne til at udføre de følgende opgaver, anbefaler vi, at du søger hjælp fra en cykelsmed med de rette færdigheder. Du kan finde nogle af de bedste cykelsmede gennem Superpedestrian Partner Hubs. For hjælp med at finde en Hub nær dig, gå til: superpedestian.com/locator.
39
Vedligeholdelse og modifikation
Drejningsmoment-specifikationer Overhold nøje de påkrævede drejningsmoment-specifikationer på hver del af din cykel. For specifikke momentmålinger for din cykel, gå til: superpedestrian. com/support.
• Fedtbaserede smøremidler: Lejer i forgaffel, hjul, krankboks og pedaler (de skal alle demonteres ved smøring). • Oliebaserede smøremidler: Bremser og gearskiftemekanismens omdrejningspunkter samt jockey hjul, kæde og frihjul.
Vi anbefaler brug af en momentnøgle for at sikre det korrekte moment, når møtrikker og bolte strammes.
Dæk og slanger
Indkøringsperiode
• Efterse regelmæssigt slidbaner for slid og revner.
De fleste cykler kræver en kort ”indkøringsperiode,” inden de køres hårdt. Selvom det er et meget større problem for racercykler i topklasse og mountain bikes, anbefaler vi stadig nænsom brug i begyndelsen. Det bør forventes, at kæden, bremsekablerne og gearkablerne strækker sig i løbet af de første par måneder i brug. Vær parat til at foretage mindre justeringer efter behov.
Smøring Smøring vil forebygge rust og reducere friktion på bevægelige dele. Sørg derfor for at holde din cykel godt smurt, så den kan forblive i god stand. Alle lejer og andre bevægelige dele kræver regelmæssig smøring (tjek hver eller hver anden måned):
• Fjern eventuel snavs fra dæk. • Kontroller rutinemæssigt, at dæktrykket er korrekt.
Hjul og hjulnav • Tjek fælgene for at kontrollere, at de er lige, og at egerne er ligeligt spændt. • Rens fælgens bremseflade. • Udskift straks eventuelle bulede eller ødelagte eger. Eger til udskiftning til Copenhagen Wheel fås hos Superpedestrian. • Tjek at der ikke er for meget eller for lidt spil i lejerne i forhjulsnavene. Smør igen efter behov. • Sørg for, at hjulakslens bolte er stramme.
40
Vedligeholdelse og modifikation
Kæde
Gear- og bremsekabler
• Rengør og smør rutinemæssigt kæden.
• Tjek rutinemæssigt kabelhuset for skade og de indvendige kabler for kink, trævler og for meget slæk.
• Tjek kædespændingen, og sørg for, at den hverken er for stram eller for løs. Ideelt må der kun være minimal bevægelse op og ned (højst 0,5 cm). Juster kædespændingen ved at løsne de to baghjulsmøtrikker og trække baghjulet bagud for at reducere slæk i kæden, inden du strammer hjulmøtrikkerne igen. Sørg for, at hjulet er korrekt centreret i dropouts/stellet, inden møtrikkerne strammes helt til. Det vil muligvis være lettere, hvis du stopper en klud eller et gammelt håndklæde ned mellem baghjulet og sædeholderen for at fastholde hjulets stilling, mens du foretager de nødvendige justeringer.
• Hvis bremser eller gearskiftere føles bløde eller slappe, skal de fjernes, rengøres, og det indvendige kabel skal smøres igen. • Det er naturligt for gear- og bremsekablerne at strække sig ved brug. Tjek regelmæssigt, at bremser og gear justeres ved at bruge cylinder- og/ eller kabellåseboltene til at kompensere for denne udstrækning af kablet.
Krumtapper og kæderinge
Bremser
• Tjek at boltene, der fastgør krumtapstangene på krankboksens spindel, er stramme.
• Tjek bremseklodserne for slid og udskift efter behov.
• Rengør kæderingene og tjek, at de er lige og ikke har udslidte eller ødelagte tænder.
• Tjek at boltene på skivebremseklodserne er sikkert strammet. • Smør boltene på bremsens drejetap efter behov.
Forgaffel • Tjek forgaflen for for meget spil eller bevægelse, og stram låsemøtrikken efter behov.
Vedligeholdelse og modifikation
• Pedaler • Hvis pedalerne er løse, skal pedalakslen strammes fast på krumtapstangen igen. • Tjek at pedalstropperne og tåklemmerne er korrekt påsat (hvis udstyret dermed).
Krankboks • Test krankboksen for for meget eller for lidt spil. • Sørg for, at låsemøtrikken er strammet. • Krankboksen skal forblive korrekt smurt.
Generelt • Efterse stellet for tilretning og alle slangerne for buler, revner eller anden beskadigelse. • Sørg for, at alle møtrikker og bolte er strammet.
41
AFSNIT 10
42
Indbygget batteri og opladning Indbygget batteri Forsøg ikke på at fjerne batteriet fra Copenhagen Wheel’en. Batteriet bør kun skiftes eller serviceres af Superpedestrian eller en Superpedestrian Hub. Ophør med brug af Copenhagen Wheel’en, hvis Wheel’en er blevet tabt eller fremstår knust, bøjet, deformt eller skadet. Udsæt ikke Copenhagen Wheel’en for ekstrem varme såsom radiatorer, ildsteder eller åben ild. Gå til superpedestrian.com/support for flere oplysninger om genbrug og udskiftning af batteri.
Specifikationer for batterioplader Frekvens 50 til 60 Hz, enkeltfase Linjespænding 100 til 240 V AC Tensione in uscita 54,6 V DC, 2,0 A Potenza elettrica 109 W Undlad at bruge forlængerledninger eller strømskinner for at reducere risikoen for overophedning af batteriopladeren. Placer batteriopladeren på en flad overflade på et velventileret sted. Sørg for at frakoble batteriopladeren, hvis: • Du vil rengøre din cykel eller Copenhagen Wheel’en. • Du vil udføre service på Copenhagen Wheel’en.
43
Indbygget batteri og opladning
• Du skal fjerne Copenhagen Wheel’en fra cyklen. • Strømkablet eller stikket bliver flosset eller beskadiget. • Copenhagen Wheel’en er blevet nedsænket i væske. • Copenhagen Wheel’en eller batteriopladeren er udsat for regn, omfattende fugt eller væskespild. • Copenhagen Wheel’en eller batteriopladeren er blevet beskadiget, eller du mistænker at service eller reparation er nødvendig. Både opladerindgang og opladerforbinderen indeholder en magnet, der kan slette data på et kreditkort, mobiltelefon eller andre enheder. Placer ikke disse eller andre magnetfølsomme materialer eller enheder inden for 25 mm af indgangen eller stikket. Sørg for altid at have opladerindgangen dækket til, når du cykler for at undgå snavs i at komme ind. Hvis der kommer snavs ind i opladerindgangen, skal du dreje Copenhagen Wheel’en til SLUKKET (0)-positionen og fjerne snavset blidt med en tør bomuldssvamp eller -klud. Magneten på opladerstikker har tendens til at tiltrække magnetisk snavs. Hvis der kommer snavs på opladerstikket, skal du frakoble batteriopladeren fra væggen
og fjerne snavset blidt med en tør bomuldsvamp eller -klud. Husk at frakoble opladeren for du cykler. At cykle af sted med opladeren stadig forbundet kan resultere i skade på Wheel’en, cyklen og/eller opladeren.
AC-omformer, opladning og status-LED’er Brug kun den godkendte batterioplader, der supporterer Copenhagen Wheels batteri. Ved at bruge en anden batterioplader kan du forårsage beskadigelse af batteriet, seriøs eller fatal skade og/eller andre farlige situationer. Batteriopladeren, der medfølger Copenhagen Wheel’en er KUN TIL INDENDØRS BRUG. Før du sætter batteriopladeren i stikkontakten, skal du sørg for at AC-stikket eller AC-strømkablet er fult indsat i batteriopladeren. Oplad og opbevar altid din Copenhagen Wheel og oplader i et tørt, rent miljø. For at oplade dit batteri skal forbinde batterioplader til opladerindgange på brugerfladen (UI) på Copenhagen Wheel’en. Der er fem LED’er, der indikerer batteriniveau og anden statusmeddelseler på højre side af opladerindgangen. LED’en på opladeren selv vil lyse RØDT, mens den oplader og skifte til GRØN når fuldt opladet. Se superpedestrian.com/support for flere oplysninger.
Indbygget batteri og opladning
Placering af andre metalliske eller ledende objekter i opladerindgangen end opladeren kan forårsage elektrisk stød, brand eller anden skade. Forbind ikke opladeren, hvis vand, is eller kondens er i opladerindgangen. For at optimere batteriets levetid anbefaler vi, at du oplader Copenhagen Wheel’en helt mindst én gang om ugen. Elektronisk bremsning og regeneration fungerer ikke, når batteriet er fuldt opladet. Hvis Copenhagen Wheel’ens batteri er lavt, og hvis opladeren ikke lyser RØDT, når den tilsluttes, skal opladeren måske nulstilles. En nulstilling kan gøres ved at power-cykle opladeren (se næste side).
Power-cykle oplader 1
Frakobl opladerstikket fra Copenhagen Wheel’en. Frakobl AC-omformeren fra væggen 3 Vent fem sekunder 4 Forbind AC-omformeren til væggen. 5 Forbind opladerstikket til Copenhagen Wheel’en. 2
Hvis du fortsat oplever problemer, kan du kontakte os på superpedestrian.com/support.
44
45
AFSNIT 11
Fejlfinding og hjælp Grundlæggende fejlfinding Ved det usandsynlige tilfælde at Wheel’en skulle stoppe med at assistere, skyldes det formentligt, at batteriet er lavt, eller der en Wheel-fejl. For at tjekke skal du se på LED’erne ved siden af opladerindgangen på ikkedrevsiden af Copenhagen Wheel’en. Hvis batteriet er lavt, skal du slutte Wheel’en til opladeren. Ved tilfælde med fejl skal du dreje kontakten på din Wheel til SLUKKET (0)-positionen, vente 5 sekunder og derpå dreje den tilbage på TÆNDT (I)-positionen.
Denne proces skulle klare de mest almindelige fejl. Hvis fejlen fortsat findes efter at have slået kontakten på Wheel’en fra og til, skal du kontakte Superpedestrian på superpedestrian.com/support eller via Wheel-appen.
Avanceret fejlfinding For yderligere support og fejlfindingsprocedurer skal du gå til superpedestrian.com/support.
Fejlfinding og hjælp
Lær mere, service og support Få support direkte på din app. Tryk på ”Support”, og du vil øjeblikkeligt få adgang til brugervejledningen så vel som andre vejledninger og fejlfindingsartikler. Lær mere om din Wheel. Du kan finde yderligere oplysninger, vejledninger, demos og øvelser og lære endnu mere om din Copenhagen Wheel og dens funktioner på superpedestrian.com/support.
Trovare un Superpedestrian Hub På superpedestrian.com/locator kan du søge i en database, der har alle vores Superpedestrian Hubs, finde den, der er nærmest dig, og komme i kontakt for en serviceaftale.
46
AFSNIT 12 Andre oplysninger
47
Andre oplysninger Slutbrugerlicenskontrakt Brug af Copenhagen Wheel indebærer accept af Superpedestrians alutbrugerlicensaftalen og tredjeparts softwarelicensvilkår, der kan findes på: superpedestrian. com/legal/eula.
Fortrolighedspolitik Detaljer vedrørende Superpedestrians brug og opbevaring af dine data kan findes på superpedstrian. com/legal/privacy-policy.
Begrænset garanti Copenhagen Wheel’en inkluderer en begrænset garanti, der kan findes på: superpedestrian.com/legal/ limited-warranty-for-the-copenhagen-wheel.
Patenter og verserende patenter Superpedestrian gør alle dets patenter for Copenhagen Wheel og andre produkter tilgængelige på vores hjemmeside på: superpedestrian.com/patents.
Bortskaffelse og genbrugsoplysninger Dette symbol indikerer, at dette produkt og/ eller batteri ikke må bortskaffes sammen med husholdningsaffald. Vær opmærksom på, at det er dit ansvar at bortskaffe elektronisk udstyr ved genbrugscentre for at bidrage til
48
Andre oplysninger
bevarelse af naturressourcer. Når du beslutter dig for at bortskaffe dette produkt og/eller dets batteri, skal du gøre det i overensstemmelse med lokale miljølove og retningslinjer.
Lovgivningsmæssige og overensstemmelsesoplysninger FCC overensstemmelseserklæring Denne enhed lever op til del 15 i FCC’s regler. Drift er underlagt de følgende to forhold: 1 denne enhed må ikke forårsage skadelig interferens, og 2 denne enhed skal acceptere enhver modtaget interferens, inklusive interferens, der kan forårsage uønsket drift hos enheden. Dette udstyr er blevet testet og fundet at overholde grænserne for en klasse B-digital enhed i henhold til del 15 i FCC’s regler. Disse grænser er designet til at give rimelig beskyttelse mod skadelig interferens i en boliginstallation. Udstyret genererer, bruger og kan udsende radionfrekvensenergi og kan, hvis ikke installeret og brugt i overensstemmelse med instruktionerne, forårsage skadelig interferens af radiokommunikation. Men der er ingen garanti for, at interferens ikke vil opstå i en bestemt installation. Hvis
dette udstyr forårsager skadelig interferens af radioeller TV-modtagere, hvilket kan afgøres ved at slukke og tænde udstyret, opfordres brugeren til at forsøge at korrigere forstyrrelsen ved en eller flere af de følgende metoder: • Omdiriger eller flyt modtagerantennen. • Forøg afstanden mellem udstyret og modtageren. • Forbind udstyret til en kontakt på et andet kredsløb end det, hvor modtageren er forbundet. • Konsulter forhandleren eller en erfaren radio/ TV-tekniker for hjælp. Indeholder FCC-ID: QOQBLE121LR Canadisk overensstemmelseserklæring Denne enhed lever op til Industry Canadas licensfritagelses RSS standarder. Drift er underlagt de følgende to forhold: 1 denne enhed må ikke forårsage interferens, og 2 denne enhed skal acceptere enhver interferens, inklusive interferens, der kan forårsage uønsket drift hos enheden. Le présent appareil est conforme aux CNR d’Industrie Canada applicables aux appareils radio exempts de licence. L’exploitation est autorisée aux deux conditions
49
Andre oplysninger
suivantes: 1 l’appareil ne doit pas produire de brouillage, et 2 l’utilisateur de l’appareil doit accepter brouillage radioélectrique subi, même si le brouillage est susceptible d’en compromettre le fonctionnement. Industry Canada Statement CAN ICES-3 (B)/NMB-3B Dette klasse b-digitale apparat overholder canadisk ICES-003. INDEHOLDER IC: 5123A-BGTBLE121LR Ifølge Industry Canadas regelsæt må denne radiosender kun operere ved brug af en antenne af en type og maksimal (eller mindre) vinding godkendt for senderen af Industry Canada. For at reducere potentiel radiointerferens for andre brugere skal antennens type og vinding vælges, så den tilsvarende isotropisk udstrålet effekt (e.i.r.p.) ikke er højere end nødvendig til succesfuld kommunikation. Conformément à la réglementation d’Industrie Canada, le présent émetteur radio peut fonctionner avec une antenne d’un type et d’un gain maximal (ou inférieur) approuvé pour l’émetteur par Industrie Canada. Dans le but de réduire les risques de brouillage radioélectrique à l’intention des autres utilisateurs, il faut choisir le type d’antenne et son gain de sorte que la puissance isotrope rayonnée équivalente (p.i.r.e.) ne dépasse
pas l’intensité nécessaire à l’établissement d’une communication satisfaisante.
Tekniske specifikationer Nav vægt
7.6 kg (16.8 lbs)
Motor
250 W (normal)
Maksimum tilladt vægt
150 kg (330 lbs)
Batteri Kapacitet
5.81Ah / 279 Wh
Spænding
48 V
Vægt
1.89 kg (4.17 lbs)
Type
Lithium Ion
50
Andre oplysninger
EF-OVERENSSTEMMELSESERKLÆRING Producent: Superpedestrian, Inc. 84 Hamilton St. Cambridge, MA 02139 USA +1 617 945 1604 erklærer hermed, at produktet:
Er i overensstemmelse med de væsentlige krav og andre relevante bestemmelser fra retningslinjerne: Direktiv om maskineri 2006/42/EC Electromagnetic Compatibility 2014/30/EU RoHS 2011/65/EU
med serienumre i formatet: XXBBYYDDDNNNNPPPPPPP
De relevante bestemmelser i de følgende standarder blev gjort gældende for produktet og anvendt til at bekræfte overensstemmelse:
XX
Modelnummer - 01 eller 02
BB
BB er Byggested - 03
EN 15194+ A1: 2011
YY
Fremstillingsår - 17
EN15194:2009 +A1:2011
EMC - Emissioner
DDD Fremstillingsdag
EN 15194:2009 + A1:2011
EMC - Immunitet
NNNN
EN 61000-4-2:2009
EMC - Immunitet
PPPPPPP Reserveret
EN 61000-4-3:2006+A2:2010
EMC - Immunitet
Teknisk dokumentation ved:
EU-repræsentant:
Superpedestrian Inc.
Alura Group BV
84 Hamilton St
Zwolsestraat 156
Cambridge, MA 02139
2587 WB The Hague
USA
Netherlands
Robert White, VP Engineering, Superpedestrian, Inc.
Mr. Han Zuyderwijk, Alura Group B.V.
Numerisk ID
Cycles – EPAC
Andre oplysninger
51
© 2017 Superpedestrian Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Superpedestrian, Superpedestrian-logoer og Copenhagen Wheel er registrerede varemærker tilhørende Superpedestrian Inc. The Bluetooth®s ordmæke og logoer er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug af disse mærker af Superpedestrian Inc. er ifølge licens. Android og Google Play er varemærker tilhørende Google Inc. Apple og Apple-logo er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande. App Store er et servicemærke tilhørende Apple Inc.
Vær venlig at genbruge!
8100-00002-09